15. august 2007

Mars og Venus?

Forhistorie:
Frøken Fryd og Make oppdaget tidligere i sommer at sluket på badet rant tregt. Eller ikke rant i det hele tatt, hvis man skal være pinlig korrekt.
I valget mellom flerfoldige tusen i utgift på rørlegger med en gang, eller 56 kroner til Plumbo, falt valget naturlig nok på sistnevnte. Etter mye plunder fikk de skrudd av fronten på det overdimensjonerte hjørnebadekaret sitt, og kunne hive Plumbo i sluket.
- Heh, hun har nok ikke tatt av fronten og vasket den innvendig, ei heller gulvet under karet, før hun flyttet, kommenterte frøken Fryd lettere tørt da de stod der og holdt på, -jeg får ta en skjerv når vi er ferdige med Plumbostyret.
Plumbo fjernet problemet, og det ble fryd og glede i heimen. Dog bestemte Make at det kunne være lurt å ha fronten av til de hadde sett at Plumbo var en varig løsning, og kjørt gjennom en runde til.
Fryd utsatte vaskinga.

Til i dag.

Frøken Fryd bestemte seg for å bruke siste feriedag på husvask. Make ble umiddelbart satt i arbeid (det er tross alt Make som loer mest...). Blant annet skulle han kjøre siste runde Plumbo, for å forsikre Fryd om at eventuelle døde rotter i sluket forsvant, for så å skru på badekarsfronten igjen.

Etter flere titalls minutter med støvtørring, sengetøyskift, skrubbing av komfyr og generell rydding, var turen kommet til badet.

Og det er der frøken Fryd for første gang virkelig skjønner at det er sant det de sier; menn er fra Mars og kvinner er fra Venus!

Fryd: Åh, det var jo kanskje litt mindre gjennomtenkt å skru på fronten til badekaret før vi vasket da...
Make: Jaha? Og hvorfor det?
Fryd: Fordi jeg ikke får vaska der nå...
Make: Men den skitten som er der, synes jo ikke mer, så da gjør det jo ikke noe!

Godt leiligheten er fri for gulvtepper...

3 kommentarer:

lengsel sa...

ute av syne, ute av sinn.
Mannfolk :p

Frøken Fryd sa...

Ja, nettopp... hva er det for slags logikk liksom?!

Anonym sa...

Ahaha, fantastisk resonnement av Herr Make! Hoho!