26. oktober 2005

Grrrrrrr!!!!

Jeg hater onsdager! Jeg HATER onsdager! Jeg haterhaterhaterhaterhater onsdager!!!

Just for the record, liksom...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Eg liker onsdager i år, for det er dagen vi ikke har undervisning.

Hei forresten =)



Leif Ole

Frøken Fryd sa...

Hei :-)

Onsdager er løpedag; jeg er ikke to timer i samme etasje en gang, og har inspeksjoner herfra og til evigheten (les: hvert friminutt!?).

Og jeg hater jo å løpe... så da så..

Når det i tillegg er SNØ ute og jeg har sommerdekk og må ta buss og... ja, da blir det bare dumt da :-S

Hyggelig at du tittet innom, forresten :-)

Anonym sa...

Har du ikkje vinterdekk, eller kan du ikkje skifte? ;P

Frøken Fryd sa...

Har vinterdekk. Kan sikkert skifte hvis jeg prøver, men de ligger hos mamma i Oslo, og jeg har ikke lyst til å frakte ett og ett dekk på bussen inn....

Agent Zero sa...

er onsdager løpetid??

Frøken Fryd sa...

Hehe... Ja, det kan du si. Og lange dager. Møter. Blarf?! Men det er Internatet da -det er bra :)

Jon Høgberg Baraas sa...

Jeg blir bare sint av å se internatet jeg. Makan til jævlige drittunger! Det verste er at disse sannsynligvis ikke er noe verre enn andre tenåringer. Jeg husker at det var noen sånne i klassen min på ungdomsskolen og videregående, men jeg var heldigvis en ganske snill gutt.
Mitt favorittøyeblikk er når David, som nettopp har blitt tatt i å lyve om sin deltagelse i tømmingen av et brannslokningsapparat, av en av de andre deltagerne blirr omtalt som den ærligste hun noensinne har møtt. Har hun vokst opp i mafiaen eller noe? Sist jeg sjekket, var det ikke sett på som ærlig å lyve om ting.

Frøken Fryd sa...

Hehe, nå er jeg lærer da, så jeg synes jo det er dritinteressant å se på Internatet. Og du skal ta deg f*** på at de ungene ikke hadde fått holde på sånn som det så veldig lenge med meg som lærer! Men at de er så mye verre eller bedre enn gjennomsnittseleven er vel heller tvilsomt... Innmari irriterende er de åkke som. Men moro å se på ;-)

marianne sa...

Jeg liker heller ikke onsdager, men du gjorde i det minste min hakket mye bedre bare ved å si hvem du var!:) TUSEN takk for responsen på bloggen min, sånt er utrolig koselig. Du skriver utrolig godt du også! Og det innlegget om lille blå ned bakken var nesten for mye.. på en blåonsdag;) Takk

Frøken Fryd sa...

Marianne: Var ikke meningen å freake deg ut ved å være anonym; gikk bare litt fort i svingen ;-) Takker for koselig kommentar tilbake :-)